TARIFE SEZON 2019

TARIFE HOTEL TOMIS NEPTUN
 -tarifele sunt exprimate in LEI, contin TVA 5% si sunt pe noapte cu mic dejun inclus-
 
 

Pentru Tarifele din anul 2019, va rugam sa dati click aici > TARIFE TOMIS 2019 

Se va deschide un fisier in format pdf cu tarifele, informatiile importante si politicile de Early-Booking.

Pentru alte informatii, nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Important pentru cine  achita cu vouchere sau card de vacanta:

Daca doriti sa rezervati cu tichete de vacanta, va rugam sa ne trimiteti o cerere de rezervare pe e-mail cu datele dvs, perioada rezervarii, nr persoane, daca aveti copii-varsta lor. Noi va vom trimite o proforma, achitati avansul de 300 Lei, iar diferenta o achitati prin vouchere la sosire.

Retineti ca suma achitata in avans NU se returneaza. Aceasta se factureaza pe numele celui ce efectueaza plata, la fel si voucherele. Nu se poate modifica numele titularului facturii, iar titularul tichetelor trebuie sa fie prezent in momentul cazarii.

NOU:

Începând cu sezonul 2019, Hotel Apollo a încheiat o colaborare cu plaja Bali Beach & Restaurant, unde va punem la dispoziție o vastă plajă privată și servicii de masă cu servire în regim de autoservire și a-la-carte.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa adaugati pe camera o fișă cont. Receptia va elibereaza un voucher pe baza caruia va prezentati la Bali Beach & Restaurant si vi se inmaneaza bonuri valorice de suma achitata la hotel. Cu aceste bonuri valorice, puteti consuma oricand doriti dupa bunul plac. Aveti meniu a-la-carte, dar timpii de asteptare sunt mai mari sau puteti servi de la autoservire un meniu foarte variat. Mai mult decat atat, cu aceste bonuri valorice puteti sa achizitionati si sezlongurile la un pret redus fata de preturile standard.

Daca doriti sa adaugam Demipensiune si Pensiune completa, costul este de 40 lei/persoana/zi in cazul Demipensiunii si 80 lei/persoana/zi in cazul Pensiunii complete. Micul dejun se serveste la hotel, iar aceste mese se servesc tot la Bali Beach & Restaurant. Si in aceste cazuri, vi se vor elibera bonuri valorice si consumati ori a-la-carte ori la autoservire.

De retinut este ca se poate servi masa la Bali Beach & Restaurant pana la ora 24:00 aflat in zona La Steaguri. Hotelul Tomis prin aceasta colaborare doreste sa va creeze cat mai multe servicii si sa va simtiti cat mai bine in vacanta, iar la finalul sejurului sa va doriti sa va reintoarceti cu drag.

Nu este lipsita muzica cu DJ, invitati surpriza, petreceri in anumite perioade, pentru cei mici vor fi surprize!